/ / Îți îmbătrânesc sprâncenele?

Îți îmbătrânesc sprâncenele?

sfaturi pentru sprancene

Acest articol a fost scris de Elizabeth Brous și oferit de partenerii noștri la profilaxie.

Ai creme din sâmburi în jurul ochilor, atinge-teși faceți timp pe banda de alergat - dar ce ați făcut pentru sprâncene în ultima vreme? Dacă nu v-ați gândit prea mult la arcurile dvs. dincolo de ocazional tweezing, acum este probabil un moment bun pentru a începe. "Ca și pielea și părul, sprâncenele pot începe să-și arate vârsta", spune Anastasia Soare, proprietar al Salonului Anastasia Beverly Hills. "Ei se pot subțiri, devin grosolani și necontenit sau pot deveni gri." Și la fel cum o nouă coafură poate tăia anii, o frunte bine îngrijită și bine definită vă poate împrospăta feței un aspect mai tânăr.

Indiferent dacă al tău se subțiază, se estompează sau se îngrașă, te ajutăm să le faci în formă!

Inelul vostru arc: Blocarea ochilor

Sfaturi pentru machiajul sprâncenelor

Problema: "Ca parul subțire, sprâncenele îmbrăcate vin cu vârsta, așa că te fac să arăți mai în vârstă decât tine", spune Eliza Petrescu, proprietarul ochilor lui Eliza din New York City.
Soluția: Utilizați o pulbere de frunză pentru a umple pete neuniform și pentru a vă face arce arata mai gros.
Rezolvarea ochilor:
1. Începeți trăgând ușor pielea întinsă cu o mână pentru a crea o suprafață netedă.
2. Cu o perie de sprâncene rigidă, înclinată, cu praf pepudră în aceeași direcție, firele de păr cresc, folosind lovituri ușoare, cu pene. Concentrați-vă pe zonele insuficiente, spune Kristie Streicher, expert în sprâncene la Salonul Warren-Tricomi din Los Angeles.
3. După ce ați terminat, periați părul în sus și în afară cu un spoolie (este ca o baghetă curată de rimel); acest lucru îmbină și înmoaie pulberea, astfel încât aceasta pare mai naturală și îndepărtează orice exces de pulbere.
Trebuie să aibă produse: Ardell Duo Brow Brush ($ 4, sallybeauty.com) și Anastasia Brow Powder Duo ($ 23, sephora.com)

Inamicul tău arc: Cozi dispăruți

Sfaturi pentru machiajul sprâncenelor

Problema: Spatele natural subțire la marginile exterioare (printemple), în primul rând, dar o decolorare rapidă poate fi și rezultatul suprapunerii. "Coada fruntii este partea care incepe arcul, ceea ce face ca ochii sa arate tineri si sexy", spune Petrescu. "Fără ea, ochii par jos și obosiți".
Soluția: Îți prelungești coada de frunze cu un creion.
Rezolvarea ochilor:
1. În primul rând, determina unde este coada frunții talear trebui să se încheie cu un creion în diagonală din colțul exterior al nării tale în colțul exterior al ochiului. Locul unde creionul intersectează cu fruntea este ținta dvs.
2. Extindeți-vă sprâncenele la acel punct, utilizând creionul pentru a schița lumina, curse cu pene în aceeași direcție în care cresc firele de păr.
3. Așezați creionul - și amestecați cozile crestate cu restul firelor de păr - prin străpungerea unui gel de frunză colorat pe toată lungimea sprâncenelor.
Trebuie să aibă produse: CoverGirl creion pentru ochi și creion pentru ochi ($ 4, covergirl.com) și Bene Gel de buze rapid de setare rapidă ($ 18, benefitcosmetics.com)

Inamicul vostru al arhitectului: Sculptarea în ochi

Sfaturi pentru machiajul sprâncenelor

Problema: "Din depărtare, sprâncenele gri sau albe dispar complet, ceea ce face ca elementele dvs. să pară neechilibrate", explică Petrescu.
Soluția: Camuflajul firelor de păr incolor folosind tehnica potrivită, care depinde de numărul de griuri pe care le aveți.
Fixul:
1. Ascundeți câteva strănuturi cu un marcator de frunze care se potrivește cu culoarea sprâncenelor; punctul de vârf de pâslă vă permite să pictați firele de păr exact cu o culoare naturală.
2. Dacă aveți un număr semnificativ de gri, colorați-le temporar perindându-vă pe un gel de frunză colorat, care este ușor mai ușor decât părul negras.
3. În cazul în care sprancenele dvs. sunt în cea mai mare parte gri, vopsirea acestora estecel mai bun remediu. Întrebați-vă stilistul în cazul în care salonul dumneavoastră oferă serviciul (este adesea liber atunci când vă faceți părul colorat), sau au făcut-o la un spa. "Chiar daca parul de pe cap este parul argintiu sau gri, eu sugerez sa vopsesc parul maroniu deschis", spune Petrescu. "Creează un cadru pentru ochii tăi care îți mărește caracteristicile pentru un aspect mai tineresc".
Trebuie să aibă produse: TouchBack BrowMarker ($ 20, touchbackbrow.com) și Paula Dorf Brow Tint (20 $, Amazon.com)

Inelul vostru arc: spatele pestera

Sfaturi pentru machiajul sprâncenelor

LEGATE DE: 3 Soluții pentru pleoapele Droopy

Problema: Sprâncenele murdare pot face ochii să pară mai mici. Și mai mult, firele mai groase (care apar odată cu vârsta) pot depăși marginea exterioară, făcând ca capacele să arate în picioare, spune Streicher.
Soluția: Îndepărtați, tweeze și puneți firele de păr în loc pentru arcurile aflate sub control.
Fixul:
1. Periați toate firele de păr cu un spoolie, apoi folosițifoarfece pentru a tăia vârful firelor de păr care se extind deasupra marginii superioare a liniei de frunte, unul câte unul. (Tăiați-le pe toate cu o singură lovitură de-a lungul frunzelor o margine dreaptă care pare nefiresc.)
2. Apoi, utilizați pensete înclinate pentru a scoate firele de păr care se dezvoltă în afara părului care definește forma dvs. naturală a frunții. "Acest lucru poate fi dificil, așa că vă recomand să mergeți la un pro", spune Petrescu.
3. Finisați cu gel de frunză clar pentru a fixa firele de păr în loc, fără a le întuneca.
Trebuie să aibă produse: Revlon Brow Styling Gel ($ 9, Amazon.com), Tweezerman Brow Shaping Foarfece & Pensulă ($ 19, tweezerman.com) și Sally Hansen roșii care Wow Diamond Slant Sfat Tweezer ($ 12, ulta.com).

Fi atent la: