/ / Cum ar trebui sa inceapa sa devii gri ca un adolescent

Cum ar trebui să începi să faci gri ca un adolescent

Majoritatea femeilor încep să devină gri în vârsta de 30 de ani. Dar asta nu sa întâmplat cu Ty Alexander, un blogger din New York City care a început să observe gri când avea doar 14 ani. În timp ce multe fete de vârstă ar fi ciudate, Ty a acceptat soarta ei - și chiar a îmbrățișat-o. Asta pentru că știa că vine de când mama ei, tatăl, și multe dintre mătușile ei au devenit gri când erau și ele tinere. Când era la vârsta de 20 de ani, acum 38 de ani era mai mult de jumătate de gri.

"Mama mea a fost foarte drăguță și a avut mult timppărul - toată lumea și-a iubit părul ", spune Ty. Deci, firește, am vrut să fiu ca mama mea. Nu m-am gândit niciodată să fac gri ca un lucru rău. Crescând, n-am asociat-o cu vechea. Eram doar familia care avea părul gri.

Acestea fiind spuse, există o mulțime de provocăricare vin cu parul gri - de la o lipsa de produse de pe piata pana la ochii roluri - comentarii demne de oameni fac. Aici, Ty se deschide despre felul în care vopseaua îi ruina aproape părul, de ce îi iubește nuanța palidă și multe altele.

Cum ar trebui sa ai grija de parul gri?
"Cea mai mare provocare este ca parul gri nu arepigment în ea ", spune Ty, care explică faptul că o mulțime de produse au o nuanță purpurie (pentru a ajuta la contracararea amețelii), care poate de fapt depune color pe păr. Și, deși poartă părul natural, Ty îl îndreaptă destul de des cu un fier plat, ceea ce poate duce la decolorare.

"Uneori, [amestecul de] produse și căldură vatransforma culoarea gri intr-o culoare galbena ", spune ea. Pentru a preveni acest lucru, Ty își spală firele la fiecare două săptămâni cu o combinație de balsam, peroxid și apă. "Acest lucru îmi scutește complet parul de toate impuritățile și acumularea de produse", spune ea.

Cum îi vopseste părul aproape că a ruinat-o
Deși Ty nu a avut niciodată o problemă să o acceptepărul gros, ea a vopsit-o în anii ei de adolescență până la mijlocul anilor '20. "Am făcut-o pentru a fi misto, [și] mi-a fost foarte ușor să evidențiez", spune ea. "Pentru că părul meu era deja gri, dacă aș fi vopsit maro, aș avea în evidență blonde. Nu trebuia să-mi pun părul în alb.

Dar din moment ce părul ei a crescut foarte repede, Ty a trebuitcolorați rădăcinile în fiecare săptămână și jumătate. "A fost doar o hassle", spune Ty, adaugand ca parul ei in cele din urma a inceput sa cada din colorarea asa de frecvent. Așa că a trecut la folosirea unei clătiri negre (care este temporară și nu dăunătoare) pentru a-și păstra părul într-o singură culoare în timp ce s-a întors, ceea ce a durat aproximativ un an. În momentul în care avea 25 de ani, Ty își făcea griji în gri, făcând tot timpul.

Întrebarea enervantă o întreabă pe oameni în fiecare zi
Văzut pe modelele care merg pe pistă și pecelebrități, părul de argint este o tendință în aceste zile, deci majoritatea oamenilor presupun că Ty's este vopsită. "Nu este într-adevăr o zi care să meargă prin faptul că oamenii nu mă întreabă dacă mi-am vopsit părul, ceea ce este ridicol", spune Ty. "Griul este dispersat în tot părul meu, iar partea din capul meu a fost rasă de cinci ani, așa că griul îmi crește din cap".

Ceea ce își speră blogul ei va face
Ty, o scriitoare de frumusețe și stil de viață, a început-oblog Gorgeous in Gray in 2011. "Am numit blogul meu dupa parul meu, iar oamenii au devenit cam obsedat de parul meu", spune ea. "Oamenii ar spune:" Doamne, arăți atât de tânăr și tu o îmbrățișezi ". Dar întreaga mea viață, având părul gri, însemna că sunt frumoasă. Ea ma făcut unică și mi-a dat ceva mai mult decât următoarea fată avea la 14. "

Ty speră că prin citirea blogului ei, altafemeile pot învăța să îmbrățișeze și părul. "Știu că trecerea în gri este o mișcare foarte îndrăzneață și înțeleg că parul gri poate îmbătrâni niște femei. Deci, cu siguranta nu sunt persoana care spune ca e pentru toata lumea. Vreau ca femeile de pretutindeni să se simtă frumoase, indiferent dacă își vopsesc părul sau decid să devină gri. "

Mai mult de la Sănătatea femeilor:
Cele 5 cele mai mari minciuni pe care le-ai spus despre părul tău
Cele mai bune transformări ale părului Celeb: ediția Brunette to Blonde
5 motive pentru culoarea părului nu a ieșit așa cum ați vrut să

Fi atent la: