/ / 7 Locuri pe corpul tău În cazul în care Machiaj pur și simplu nu aparțin

7 locuri pe corpul tău În cazul în care machiajul doar nu aparține

conturare

Tendința de conturare pe care am crezut-o a fost sooo 2015 a atins un nivel complet nou în acest an șioficial a scăpat de sub control. Serios, oameni: Pasul departe de perie de amestecare. Sigur, vom lua niște pomeți mai subțiri pentru ocazii speciale, dar celelalte obrajii noștri ar trebui să fie în afara limitelor. De aceea am compilat o listă oficială a celor șapte părți ale corpului care nu ar trebui niciodată să necesite vreodată machiaj de orice fel:

1. Picioare
Da, există videoclipuri cu modul în care să se creeze slatheringmachiaj pe degetele tale ... pentru a le face mai subtiri? Mai strălucitor? Nu ne-am micșorat (huipi, plictisit de destinație). Cine nu iubește un picior delicat, dar cât de departe este prea departe? Așteaptă, știm: când picioarele încep să se transpire pe fundul dansului. PAS: Bronzul ăsta se ciocnește cu pedichiura ta.

</ P>

Un videoclip postat de LiveGlam (@ liveglam.co)

</ P>

2. Butt
Ce spune asta? Nu puneți un autocolant pe un Ferrari? Păi, nu pune nici un sticker pe bara de protecție. Am urmărit cele mai populare videoclipuri Instagram care demonstrează această ne-necesitate și nici măcar nu văd o diferență. Și sincer, cât de des este plimbată cu galbenul tău mediu cu fundul expus? Dacă aveți suficientă îndrăzneală să purtați fundul unui bikini, nu credem că o mică lipsă de contururi va ajunge în calea ta.

</ P>

Un videoclip postat de LiveGlam (@ liveglam.co)

</ P>
Fi atent la: