/ / 7 Sfaturi pentru zdrobirea următorului dvs. Megaformer antrenament

7 sfaturi pentru zdrobirea următorului dvs. Megaformer antrenament

megaformer antrenament

Nu există nici o încurcătură: Megaformerul în clase precum SLT, CHI50 și Studio MDR arată ca un dispozitiv medieval de tortură.

Cu o combinație de arcuri, scripeți și agățătoare, mașina este componenta cheie a metodei de fitness Lagree, dezvoltată de Sebastian Lagree, potrivit site-ului companiei.

Pe scurt, metoda de antrenament Lagree MetodaMiscari inspirate de pilates care se concentreaza pe forta. Aceste clase au câștigat o reputație în lumea fitness ca fiind una dintre cele mai exigente clase într-o mare de rutine de studiere a dinților. Ia asta, CrossFit.

"Este greu, dar asta e un lucru bun", spune CheriByrd, proprietar al Chi50, un studio de fitness Lagree din Chicago. Eticheta de preț pentru câteva sesiuni pe aceste mașini poate fi și torturoasă. Fiecare Megaformer costă studioul în jur de 10.000 de dolari, ceea ce este probabil motivul pentru care studiourile percep costuri de la 35 la 40 de dolari pe clasă.

</ P>

Un videoclip postat de SLT Consolidare? Lengthen? Tone (@sltnyc) pe

</ P>

Dacă ești ca noi, frământând bani de genul ăstaînseamnă că veți dori să dominați cele 50 de minute de antrenament de rezistență corporală. Nici o confuzie nu mănâncă timpul tău prețios, fără să lase nici un mușchi în urmă. Iată cum puteți profita la maxim de fiecare minut.

1. Amintiți-vă "Transport" Vs "Platform"
O notă pentru începători: "Spun mereu oamenilor noștri că singurul lucru pe care trebuie să-și amintească este locul în care este transportul și unde este platforma", spune Byrd. FYI: Platforma este spațiul staționar la fața și spatele mașinii. Căruciorul este obiectul care alunecă între cele două platforme. Boom.

Megaformerii au numere imprimate peastfel încât să știți unde să vă puneți mâinile și picioarele pentru fiecare mișcare, iar instructorii sunt instruiți să vorbească prin fiecare exercițiu în detaliu, astfel încât să nu trebuie să căutați. "Atâta timp cât urechile sunt deschise, ești bun", spune Byrd.

2. Saddle Up în mijloc
Cele mai multe studiouri nu au un mimator de instructorse deplasează pe o mașină din fața clasei, deci dacă sunteți un începător sau nu sunteți sigur de forma dvs., evitați sfârșitul rândului pentru a vă putea urmări vecinii pe ambele părți. Chiar mai bine - cere-i instructorului să te planteze între doi colegi de vârstă. (Gata pentru un antrenament serios? Arata mai bine gol antrenament DVD.)

3. Slow Your Roll
Momentum este un cuvânt murdar în lumea Megaformer. Fiecare mișcare trebuie făcută într-un ritm foarte lent, deci trebuie să îmbrățișați acel șoc. "Incet incet pana la cel putin patru", spune Byrd (Da, asta inseamna ca fiecare supravietuire ar trebui sa dureze patru secunde sau mai mult.) "Asta este modul in care aprindem toate acele fibre musculare lent-twitch si te ducem la punctul oboseala musculara ", spune ea.

4. Faceți tranziții rapide
Spre deosebire de alte forme de exerciții cu impact redus, tuse poate aștepta să transpire (puternic) într-o clasă Megaformer. "Elementul cardio intră în joc în timp ce treceți rapid dintr-o mișcare în alta", spune ea. "Încercați să nu vă odihniți, astfel încât ritmul cardiac să rămână în continuare pentru cele 50 de minute".

5. Du-te pentru credit suplimentar
Această clasă funcționează pentru că este destul de multimposibil de înșelat și este ușor să amplificați intensitatea. Ridicându-vă mâinile în aer pentru a testa echilibrul, adăugând încă o primăvară sau încetinind mișcările la un număr de cinci sau șase, vă pot ajuta să vă ardeți arderea.

</ P>

O fotografie postată de Brooklyn Bodyburn (@brooklynbodyburn) pe

</ P>
Fi atent la: