/ / 5 lucruri care s-au întâmplat când am încercat să merg cu 20.000 de pași pe zi

5 lucruri care s-au întâmplat când am încercat să merg cu 20.000 de pași pe zi

20000 pași pe zi

Acest articol a fost scris de April Rueb și oferit de partenerii noștri la profilaxie.

Buna, numele meu este aprilie, si sunt un Fitbit-aholic: am obtinut 10.000 de pasi in fiecare zi pana acum in acest an. Și în timp ce asta poate părea ca un umil, pot să vă asigur că nu este.

Am lovit 10K în fiecare zi pentru că nu prea amo alegere. Locuiesc la 2,5 km de biroul meu, care se află la 20 de minute de mers cu mașina, la 30 de minute cu metroul sau la o plimbare de 45 de minute. Nu am o mașină, iar taxiurile mi-ar face faliment într-o săptămână. Metroul din New York City este aglomerat, adesea imprevizibil, și costă 116,50 de lună pe lună, dacă temperatura nu este în cifre unice sau dacă plouă lateral, mersul pe jos să lucrezi este de obicei cea mai bună opțiune. Este, de asemenea, o modalitate garantata de a obtine 9000 de pasi pe zi, ceea ce face ca obiectivul meu de 10.000 nu este o provocare. (Deplasati 22 de kilograme in doar 8 saptamani si obtineti un MP3 player!)

Deci, după cinci luni de logare majoritateapașii mei pur și simplu prin navetă, am început să mă simt ca și cum aș fi luat calea ușoară. Unii dintre prietenii mei cu Fitbits lucrează de acasă, se află într-o mașină ore întregi în fiecare zi sau sunt pensionați și primesc aceiași pași, dacă nu chiar mai mult, decât am fost. Așa că, după câteva luni de lovire a țintei fără prea mult efort, am decis să mă retrag din zona mea de confort. Iată ce sa întâmplat atunci când am încercat să îmi dublez pașii zilnici timp de o săptămână.

1. Am făcut mai mult în mai puțin timp.

Ai văzut vreodată ochii la ideeaexercitarea ca un leac pentru oboseala? Am avut, chiar dacă am văzut o mulțime de dovezi că exercitarea poate crește efectiv nivelul de energie. Există doar ceva contraintuitiv în a face o activitate obositoare pentru a vă ajuta să vă simțiți mai puțin obosiți.

Ei bine, după această provocare, nu mai suntsceptic. Am descoperit repede că, cu cât mi-am împins mai mult corpul fizic, cu atât era mai ușor să mă concentrez. Chiar dacă trebuia să petrec mai mult timp în timpul acestei provocări, am reușit să realizez mai mult decât de obicei. Am trecut treaba de la lista de sarcini ca și cum nu ar fi nimic. Am purtat comisioane pe care le-am strans de saptamani.Am citit chiar si o carte intreaga intr-o singura zi Si, in mod neintentionat, am redus in mod semnificativ inapoi pe cofeina zilnica de aportul meu.Nu am pur si simplu nu au nevoie de un plus de o cafea o cafea sau, preferința mea curentă, o cană de apă HiBall spumant de energie poate oferi.

2. Am dormit ca un copil.

În timp ce această provocare ma făcut mai productivă, a fost, de asemenea, incredibil de obositoare din punct de vedere fizic

Fi atent la: