/ / Antrenamentul de 4 minute pentru circuitul de arme sexy și abs

Circuitul de 4 minute pentru antrenamentele sexy și abs

În cea mai mare parte, îmi place să mă concentrez asupra corpului totalprograme de antrenament. De ce? Când sunteți deja presat pentru timp, un antrenament care vizează toate grupurile dvs. majore de mușchi este de gând să vă obține cel mai mult bang pentru buck dumneavoastră.

Acestea fiind spuse, antrenamentele specifice corpului pot fi minunatesuplimente la rutinele săptămânale totale ale corpului. Ceea ce imi place in acest antrenament este ca este nevoie de principiul unui antrenament total - sa angajeze cat mai multe grupuri musculare mari, dar sa se concentreze pe partea superioara a corpului si a miezului. Rezultatul: Mai degrabă decât o simplă mișcare a izolației, cum ar fi mișcările tricepsului și buclele de biceps, lucrați o echipă de mușchi în fiecare mișcare pentru a vă oferi în cele din urmă un corp superior superior și mai sculptat.

Cea mai bună parte? Nu trebuie să petreceți o tonă de transpirație timp pentru a obține rezultate excelente. Cu greutatea corectă și forma corespunzătoare, acest circuit va dura doar patru minute. Asta e. Puteți să o faceți singur, sau să o adăugați ca finisor la un antrenament total pentru a vă oferi mai multă arsură a corpului superior. Îmi place să-l arunc până la sfârșitul unei alergări la sală. (Ca alergători, mulți dintre noi neglijează adesea importanța unui corp și a unei părți superioare superioare - aceasta este o modalitate frumoasă de a compensa tot ce lucrează în corpul inferior, fără a lua prea mult timp.) (Tone up, bate stresul și se simt minunat cu noul DVD cu Yoga de la Rodale.)

Ajustați greutățile pe care le alegeți în funcție de modul în care văsimțiți acea zi. Mergeți mai greu dacă vă simțiți puternic sau acesta este singurul antrenament pe care îl faceți și mergeți puțin mai ușor dacă vă simțiți impozitați sau folosiți acest lucru ca circuit de finisare după un antrenament dur. Concentrați-vă pe menținerea unei linii drepte, drepte, de la cap până la tocuri, pe tot parcursul circuitului (gândiți-vă să vă strângeți în mod activ glutele și nucleul în timpul fiecărui exercițiu!) Și să vă "liniștiți" șoldurile. (Asta inseamna ca bateti greutatea sau trageti-o sub tine, scopul tau este sa iti pastrezi soldurile cat mai neutre posibil - chiar si cu fata spre podea, mai degraba decat sa te plictisesti in lateral sau in sus si in jos.) Aceste doua lucruri nu numai ca vor vă ajută să vă activați miezul, vă vor ajuta, de asemenea, să vă îndepărtați durerile de spate.

Fi atent la: