/ / Top 10 Yoga poses pentru bărbați

Top 10 posturi de yoga pentru bărbați

Yoga pentru bărbați: Omul din Yoga Pose

Sigur, băieții sunt reci cu yoga. La urma urmei, el trebuie sa fie constient ca e ceea ce te face sa te apleci in pat, ca sa nu mai vorbim de chiller si mai sexy peste tot. Dar ai invitat-o ​​pe proponentul de yoga auto-proclamat intr-o clasa doar pentru a gasi ca pare brusc ca si cum ar fi a fost stocarea sarcinilor și obligațiilor pentru un an ca strategie de evitare? Ei bine, avem știri pentru el. Yoga nu este doar pentru doamne, cum ar fi Twilight și excursii de baie sociale. Yoga este și pentru bărbați. De fapt, o singura clasa de yoga pe saptamana sau doar cateva poze de antrenament poate creste rezistenta, sa construiasca forta, sa previna leziunile si poate chiar sa inlature boala de inima pentru baieti.

"Bărbații suferă de multe ori de etanșeitate, în special înșoldurile, hamstrings și umerii care pot duce la rănire sau slăbiciune ", spune Baron Baptiste, expert renumit expert în yoga de putere și antrenor asistent cu Philadelphia Eagles." Supra-formarea în orice sport poate cauza stres repetitiv și alte răniri mai grave. Yoga este un antrenament de ansamblu care creează atât puterea, cât și flexibilitatea. [Trebuie] să aibă amândouă. Unul fără celălalt este o rețetă pentru dezastru. "

Nu este sigur unde (sau cum) sa-l porneasca? Dă-i să practice aceste 10 poziții Baptiste recomandă să întindă pe băieți "cele mai strânse pete (cum ar fi umerii, șoldurile și vârfurile) și să întărească mușchii care nu se iubesc în timpul antrenamentelor de gimnastică (cum ar fi spatele și genunchii). încă jabbering despre taxele sale sau mizeria în garaj numit numele său, oferta de a fi instructorul său personal și să-l mită cu recompense post-practică, dacă este necesar.

Urmăriți Top 10 pentru bărbați
slideshow.

Pentru a găsi mai multe mișcări minunate pentru bărbatul dvs., vizitați Centrul de Yoga pentru bărbați.

Fi atent la: