/ / Aveți nevoie de schimbare pentru șampoane pentru păr mai sanatos?

Chiar aveți nevoie să schimbați șampoanele pentru un păr sănătos?

femeie șamponare păr

Ați auzit-o înainte: Este important să vă comutați produsele de păr atât de des pentru a obține acel volum și strălucire continuă. Așa că, atunci când vă aruncați o privire în oglindă și observați că sunteți sportiv pline de bucurie, când vă spălați părul mai puțin de 24 de ore în urmă, începeți să vă gândiți: Aș fi adevărat? Sufletul sufletului meu de sampon ma lăsat să plec după tot acest timp?

Nu vă întoarceți spatele pe beția dvs. îmbuteliatărapid, spun experții. "Este un mit ca parul devine imun la sampon", spune Shannel Mariano, de la ultimul-hairstyles.com. "Când vă confruntați cu acumulare sau uscăciune, este de obicei pentru că utilizați un șampon greșit pentru părul dvs. la acel moment - nu pentru că formula încearcă brusc să lucreze pentru dvs.".

Găsiți cauza principală a firelor dvs. limp
Înainte de a-ți arunca șamponul la șamponcoș de gunoi, ia în considerare ceea ce este cu adevărat de vină. Parul fiecăruia este diferit - și folosirea unui șampon greșit pentru tipul de păr ar putea cauza lucrurile să se rătăcească. Dacă ești o fată curată, ar trebui să ajungi la un șampon care să ajute la reținerea curlului, în timp ce cei cu păruri uscate sau deteriorate ar trebui să rămână cu unul care se hidratează puternic, de exemplu, spune Paul Labrecque, coafist și proprietar al Paul Labrecque Salon Spa din New York City.

Dar nu este doar calitatea si tipul de par care pot fifactor determinant pentru toroane mai puțin decât stelare. "Parul tău ar putea să-și schimbe răspunsul la produse datorită schimbărilor sezoniere, schimbărilor în apă, înotului în clor sau chiar unei modificări a nivelelor hormonale", spune Caroline Muller, coafor și machiaj la Studio B Salon din Rhode Island.

Asta inseamna ca ai nevoie de o mai hidratantașampon în timpul iernii, un șampon de remediere a daunelor după obținerea evidenței de balayage sau un sampon volumizing dacă vă confruntați cu pierderea temporară a părului după o sarcină, explică Mariano.

Vă rugăm să nu vă spălați părul!
Dacă sunteți un exercițiu, probabil că suntețieste tentat să urce în duș, al doilea pe care îl umbli în ușă. Dar acest lucru poate avea efectul opus decât cel dorit - lăsând părul înfrigurat și lipsit de viață. "Amintiți-vă că sudoarea este apă și nu murdărie-uleiul este murdărie", spune Labrecque. "În schimb, utilizați un șampon uscat, care lasă un film sub formă de pulbere care absoarbe uleiul și extinde ridicarea părului fără a curăța scalpul."

Un alt truc rapid volumizant este șamponulrădăcinile dvs., în timp ce focalizați balsamul de la mijlocul firului dvs. până la capetele finale. "Acest lucru va permite zonei rădăcinii să vă treziți înapoi și să aveți mai multă înălțime și, de asemenea, să sporiți strălucirea mijlocului și părului părului dvs.", spune Paul Norton, coafura de celebritate Joico.

Schimbați-vă într-un șampon clar de două ori pe lună
"Parul tau are o personalitate diferita de tinepropriu ", spune Norton. "Imaginați-vă că începeți într-o zi de luni cu păr curat, sănătos și strălucitor, săriți două zile de spălare, dar utilizați o mulțime de produse precum șamponul uscat și uneltele încălzite. Până când duminica rulează în jur, cu siguranță trebuie să apăsați butonul de reîmprospătare. "

Introduceți șampon clarificator. Aceste produse de curățare profundă vă pot scoate din funcționalitatea părului prin eliminarea acumulării care se dezvoltă în timp. "Este benefic pentru persoanele care frecventează sala de sport care nu își pot spăla părul de fiecare dată când lucrează - șamponul clarificator prevede că se pot curăța suplimentar de care ar putea avea nevoie din ziua de a doua zi", spune Muller.

Nu uitați să mergeți ușor dacă avețipăr colorat. "Un șampon clarificator poate determina o culoare mai slabă, așa că nu încercați să o utilizați mai mult de o dată pe săptămână, pentru a vă oferi părului și scalpului o spălare bună și profundă, fără a vă usca prea mult", spune Muller.

Există o mulțime de factori la joc atunci când este vorbacat de bine functioneaza produsele de curatare a parului, dar un lucru e sigur: nu poti sa te imuni la sampon. Deci, în timp ce dreptul de azi astăzi poate să nu fie corect, poo mâine, asta nu înseamnă că nu este cel mai bun poo în general.

Fi atent la: