/ / Beauty Alert: Ați fost curling părul greșit!

Alertă de frumusețe: Ați fost curling părul greșit!

femeie folosind fier curling în păr

Deci, ți-ai cunoscut drumul în jurul unui fier curlingbalul tău de liceu și să ai fotografii cu cârnați pe care să le arăți. Dar dând tehnicii dvs. o actualizare ar putea să vă salveze părul de pe urma unei pagube întregi.

Vezi, cu un fier curling tradițional, al tăuinstinctul natural este să prindeți o secțiune de păr, să strângeți capătul, să îl rostogoliți până când vă apropiați de rădăcini și apoi să-l țineți pentru câteva bătăi. Acest lucru funcționează, dar există o problemă - capetele dvs. deja deteriorate poartă mai multă căldură dăunătoare decât orice altă parte a firelor dvs.

"Este important să înțelegeți că părul este mai aproapela rădăcină pot să ia puțină căldură decât capetele, care au văzut mai multe deteriorări UV, deteriorarea uscată prin suflare și, bineînțeles, deteriorarea culorii ", spune Joel Calfee, producător de stilist biologic pentru Bio Ionic.

Pentru a vă menține parul cât mai sănătos, încercați această strategie - care, BTW, împiedică de asemenea crimparea ciudată în partea de jos:

Fixați fierul la păr la mijlocul arborelui, mai degrabă decât capetele (încercați Bio Ionic Curl Expert Pro, $ 130, sephora.com). Apoi, deschideți ușor cârligul fierului curling și glisați-l înapoi, continuând această secvență până când nu ați răsturnat toată secțiunea părului. Puteți lăsa capetele pentru un efect obișnuit pentru fetița răcoroasă sau puteți învinge și sfaturile, știind că o să lovească ultima dată fierul dacă alegeți să faceți acest lucru.

Veți fi un profesionist în cel mai scurt timp și încuietorile dvs. vor arăta mai sănătoase ca niciodată!

Fi atent la: