/ / Cum să găsiți cel mai bun șampon uscat pentru tipul de păr

Cum să găsiți cel mai bun șampon uscat pentru tipul de păr

femeie cumpără pentru șampon uscat

Fie că este vorba de unul dintre cele mai importante lucruri post-antrenamentsau ceva pe care îl folosiți pentru a obține câteva minute în plus de somn, șamponul uscat și-a câștigat rangul în rutinele de frumusețe de pretutindeni. La urma urmei, cine n-ar vrea părul mai mirositor și mai curat, fără a fi nevoit să picioruie în duș? Dar există atât de multe formule diferite pe piață - de la pulverizare la pulbere chiar și pentru lipire - poate fi dificil să dai seama care este potrivită pentru tipul de păr.

Deși orice formă de șampon uscat va face odiferenta, spray-urile de aerosoli sunt in general cele mai eficiente si mai usor de folosit, spune Maura Burns, coafura la BLACKSTONES din New York City. Dar tipul corect de produs pentru dvs. poate varia în funcție de încuietoarea dvs. individuală. Iată ghidul dvs. pentru găsirea potrivirii perfecte.

Dacă aveți ... păr tratat cu coloranți
Cu cât mai mult vă spălați părul, cu atât mai mult vă deplasațitrebuie să facă la salon. Este simplu de matematică - dar cu adăugarea șamponului uscat drept, puteți ține pasul pe căderea buck de beaucoup pentru a revampa dvs. face atât de des. Deci, care nu vă va lăsa culoarea vibrantă cu reziduuri albe? "Utilizați șampoane regulate [albe] uscate pentru tonuri de păr pastelate sau mai reci și maro pentru toate celelalte", spune Koby-Ben, directorul creativ la saloanele Alibi NYC. Alegerea noastră pentru nuanțe de păr mai ușoare: Batiste Hint de Color Șampon uscat ($ 9, ulta.com). Încerca Label.m Șampon uscat brunet (20 $, Amazon.com) dacă aveți părul întunecat.

LEGATE DE: Cele mai mari 10 greșeli în îngrijirea părului

Dacă ai ... păr fin
"Fie că utilizați un șampon uscat pentru o zi-două"sau o pick-me-up de dimineață, mergeți cu ceva pe bază de praf - fie că este vorba de pulbere sau pulverizator pe bază de pulbere - pentru a adăuga textura și înălțimea", spune Burns. Jennifer Penny, stilist la Butterfly Studio, arată că pentru toți oamenii cu păr blond din lume nu vrei ceva prea umed pentru că va face ca părul să fie murdar sau să cauzeze murdăria parul tău îndreptat pentru a vă curăța. Aveți nevoie de reco? Drybar Detox Șampon uscat ($ 23, thedrybar.com) va începe afacerea dvs. de dragoste cu spray-uri pe bază de pulbere.

Dacă ai ... păr gros
"Trucul este de a găsi un produs cu mai puțină aderență"spune Burns. În mod obișnuit, aceasta înseamnă că direcția este curată de produsele pe bază de pulbere, cu excepția cazului în care sunteți într-adevăr durerea pentru înălțimea bulgărească. "Pasta de șampon uscată este încă incredibil de nouă pentru scenă și este greu de spus 100% încrezător", spune Penny. Cu toate acestea, dacă aveți o grămadă de bucle care nu pot fi îmblânzite, merită să încercați. Șamponul semi-uscat, formula de pastă de jumătate de coafaj permite o arătare proaspătă, plasându-l exact unde doriți, fără a fi nevoie să perturbați modelul curlării cu o perie. Dacă ești vorba de o privire ușoară, asta e cu siguranță pe alee. Încerca R + Co Badlands Șampon uscat uscat ($ 28, randco.com).

Linia de fund: Indiferent dacă aveți fire groase sau subțiri sau uleioasesau parul parsat, este vorba despre rădăcini. Cu cantitatea potrivită de produs pentru a vă satisface nevoile, parul va fi atât de proaspăt și atât de curat în cel mai scurt timp.

Fi atent la: