/ / 14 Lupte numai bruneta poate înțelege cu adevărat

14 Luptă numai bruneta poate înțelege cu adevărat

leighton meester și rachel bilson

Fiind o brunetă poate fi un lucru cu adevărat uimitor. Nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește evidențierea, genele sunt mereu evidente și se pare că bărbații ar putea prefera brânzeturile (holla!). Dar, în ciuda tuturor aspectelor de a fi o frumusețe brunetă, există PLEDY de dezavantaje.

Iată realitățile întunecate (LOL) pe care numai brunetă le cunosc:

1. Există și pentru totdeauna va fi o urmă vizibilă de păr în urma voastră. Uitați de curățarea podelei băii. Acesta va fi doar acoperit cu părul două minute mai târziu. Sigur, blondele sunt vărsate - dar încuietorile ies în evidență față de acea țiglă albă, cum ar fi cea.

2. Parul tau este intunecat. Indiferent de Cantitate de păr de păr pe care îl ai, fiecare mic se va arăta. Acest lucru face iadul de vară pe pământ, deoarece trebuie să vă bărbiți aproape în fiecare zi.

3. Zilele slabe luminează capul pe foc.Blocurile voastre întunecate atrag soarele ca T-Swift atrage băieți răi. Nu numai că acest lucru vă lasă fierbinte și deranjat (literal), de asemenea, va da, probabil, partea dvs. o arsură.

4. Și dacă scalpul tău este ars de soare, se va coaja și toată lumea o va vedea. Același lucru este valabil dacă aveți mătreață.

5. Vorbind despre lucrurile pe care toată lumea le poate vedea: Bună ziua, șampon uscat. Samponul uscat va va face sa aratati: Cruella de Vil, Marie Antoinette, bunica ta. Samponul uscat nu va face sa arati: cineva cu par curat, de culoare normala.

6. Corzi gri / albi sunt în fața tuturor. Nu numai că acești băieți răi sunt șocați de firele dvs. de ciocolată, adesea sunt o textura diferită, așa că literalmente stau afară.

7. Dar nimeni nu îți va vedea împletiturile. Uită de bordul de păr Pinterest de păr fantezist pe care l-ai cultivat. Nimeni nu va putea vedea fotografiile dvs. indestructibile, indiferent cat de multe filtre aplicati.

8. Culoarea parului dvs. nu este un lucru. În timp ce toți prietenii dvs. încearcă să distreze culori pastelate, vă întrebați dacă cineva va observa o nuanță de violetă ușoară pe care o aveți pe care o puteți vedea ... la soare.

9. Dacă vă vopsiți părul, probabil vă va distruge. Efectuarea unei bai intunecate necesita un pas important: albire. Și dacă nu ai echipa de păr a unui Kardashian, acel shizz îți va rupe părul. În plus, spuneți RIP în contul dvs. bancar, deoarece sesiunile multiple și cele ulterioare nu vor fi ieftine.

10. Și ROOTELE. Dacă alegeți să coloreze, rădăcinile vin mai întunecate decât Blue Valentine-ul meu. Și dacă încerci să le sporiți? Chiar mai groaznic de dureros. Doar dacă nu te gândești la asta.

11. Oamenii cu parul ușor încearcă mereu să spună că părul tău este negru. NU. Este maro inchis.

12. Vei simti presiunea de a fi bronz. TBH, blondele și roșcatele pot strica pielea palidă pe tot parcursul anului și pot arăta perfect. Din păcate, pentru mai multe bruneturi, cu cât există mai mult contrast între părul tău închis și pielea ușoară, cu atât mai mult Amurg- situația devine.

13. Unii presupun că ești plictisitor. Aceștia sunt aceiași oameni care presupun că toți cei care poartă ochelari sunt deștepți. Știri flash: Persoanele cu ochelari pot fi ditzy și bruneturile pot fi exotice și picante.

14. Se poate simți ca și cum te amesteci prea mult. Bruneturile reprezintă 97% din lumepopulație, potrivit unui studiu al Universității din Pennsylvania. Așadar, haideți să ne confruntăm cu ea - culoarea părului nu este chiar "unică". Dar gândiți-vă în acest fel: Poate că asta v-a ajutat să vă dezvoltați personalitatea spumante.

Toate gifurile sunt date de GIPHY.

Fi atent la: