/ / Microneedling vă va împlini marcajul de întindere o dată pentru totdeauna?

Microneedling vă va înlătura marcajul întinderii o dată pentru totdeauna?

microneedling

Dacă sunteți ceva ca noi, probabil că nu sunteți un mare fan al acelor. Dar cea mai recentă tendință de frumusețe implică faptul că destul de puțini dintre ei te poke in fata. Da. Microneedling, care promite să reducă apariția cicatricilor de acnee și a vergeturilor, printre alte probleme ale pielii, câștigă popularitate ca tratament facial.

Tehnica minim invaziva cu microniceimplică o serie de ace mici, foarte fine, care sunt transmise peste piele, creând micro-leziuni care declanșează o nouă sinteză a colagenului și a elastinei, pe măsură ce pielea începe să se repare în mod natural ", spune Dendy Engelman, MD, dermatolog la Manhattan Dermatologie și Chirurgie Cosmetică. Aceste micro-leziuni stimulează creșterea colagenului, schelei sub piele, care îmbunătățește apoi apariția unor cicatrici și riduri. De asemenea, creează canale care permit diferitelor substanțe - seruri sau plasmă proprie - să pătrundă mai adânc în piele, rezultând o eficacitate mai bună a produsului. "

Intrigat? Iată ce altceva trebuie să știți:

Cine ar trebui să încerce Microneedling?

Oricine caută să îmbunătățească aspectul lorpielea, prevenirea semnelor de îmbătrânire, tratarea pigmentării sau a ridurilor sau scăderea cicatricilor sau a vergeturilor este un candidat excelent, spune Adriana Rodriguez, manager de training pentru brandul de îngrijire a pielii Sesderma USA. (Um, deci practic toti). Totuși, există limite - funcționează doar pentru cicatrici și riduri care sunt pe partea superficială, deci dacă aveți ceva cu adevărat adânc, acest lucru nu este potrivit pentru dvs.

Ce trebuie să știți înainte de primul tratament?

Ar trebui să rezervați o consultare pentru a trece peste dvs.așteptările cu dermatologul sau esteticianul pe care îl veți vedea, spune Rodriguez. Ei vor putea revizui cele mai potrivite produse de îngrijire la domiciliu și vor discuta despre precauțiile pre și post-îngrijire, spune ea. Dacă pielea este infectată, inflamată sau dacă aveți eczeme sau leziuni deschise la acnee, sunați la birou pentru a vedea dacă vă puteți reprograma întâlnirea. De ce? Deoarece micronitul poate împrăștia bacteriile în jurul feței dumneavoastră și poate cauza o infecție ulterioară. Doriți să încercați un dispozitiv la domiciliu? "Asigurați-vă că consultați-vă dermatologul pentru a vă asigura că acest tratament este potrivit pentru dumneavoastră și dacă produsele pe care le utilizați pot fi însoțite de micronice", spune Engelman.

</ P>

O fotografie postată de Earlwood-By Only Only (@radiancebylara) pe

</ P>

Care este durerea ca?

În timp ce toleranța durerii fiecărei persoane este diferită,cei mai mulți experți descriu senzația asociată cu micronirea ca un disconfort tolerabil. În general, poate fi efectuată fără nici o soluție de anxietate sau anestezie (deși dacă ați ajuns la un cabinet de medic, puteți opta pentru un produs numbing dacă simțiți că aveți nevoie de ea). "De obicei, nu există durere asociată cu o lungime a acului mai mică de 0,5 milimetri", spune Jamie O'Banion, președinte și co-fondator al Beauty Bioscience, producătorii de GloPRO, un dispozitiv de micronizare la domiciliu care utilizează ace de 3 milimetri . Acestea fiind spuse, așteptați unele roșeațe post-procedură (aceasta ar trebui să dispară în câteva ore).

Cât de des aveți nevoie de tratamente pentru menținerea rezultatelor?

O serie de șase tratamente la fiecare două până la patrusăptămâni, în funcție de starea pielii. "După ce ați obținut rezultatele dorite, este recomandat să efectuați tratamente unice la fiecare patru până la șase săptămâni pentru întreținere", spune Rodriguez. Țineți minte acest lucru: Potrivit Realself.com, cea mai mare comunitate online de chirurgie cosmetică, un pachet de sesiuni vă poate duce până la 700 $ (GloPRO, pentru comparație, costă 200 $).

</ Section>
Fi atent la: