/ / 10 Lupte Doar Blondele pot înțelege cu adevărat

10 lupte doar blondele pot înțelege cu adevărat

Barbie

Să fim reali: a fi blondă este minunată. Firurile dvs. echitabile arată șic în orice anotimp. Și fire de păr gri? Acestea nu vor fi vizibile de-a lungul vremurilor. Buuuuut există, de asemenea, unele dezavantaje pentru a avea încuietori mai ușoare. Iată 10 lucruri pe care blondele le vor înțelege:

1. Părul devine gras într-o secundă fierbinte. Brichetele tale, cu atât mai repede încep să arate uleioase. Bine, șamponul uscat se amestecă atât de bine cu culoarea.

2. Clorul este cel mai mare dușman al tău. Întreaga chestie de-a-ți-se întoarce-de-verde-dacă-ți-se învelește prea mult nu este o glumă. Feriți-vă prea multe zile de biliard sau riscați să arătați ca Ryan Lochte post pool-time în Rio.

prin GIPHY

3. Așteaptă, doar glumesc: Căldura este cel mai mare dușman al tău. Parul blond tinde să fie mai fragil, deci tot timpul la Drybar se fac daune suplimentare pentru a-ți face. Cue blestemul divizat.

4. Nu poti purta roz fara a arata ca Barbie. Indiferent cât de mult vă place culoarea, este greu să vă trageți fără a intra pe teritoriul plastic.

prin GIPHY

5. Trăiești șamponul purpuriu. Blondele se luptă mereu cu amețeli. Uitând șamponul tău violet atunci când îți împachetezi un weekend de bacheloret cu echipa, esențial înseamnă că firele tale sunt înșurubate.

6. Aveți nevoie de legături speciale de păr și de boby. Împrumutându-le de la prietenul tău brunetă nu este o opțiune atunci când ai păr super-lumină. Adică, dacă nu vrei să fie super evident că firele tale sunt ținute în loc de 24 de pini.

7. Nu puteți părăsi casa fără rimel. Bricheta-ti parul, mai usor genele tale. De fapt, fără rimel, sunt practic invizibile. Aveți grijă să speriați dimineața copiii mici.

prin GIPHY

8. Completarea sprâncenelor poate fi un b * tch. Același lucru este valabil și pentru sprâncenele tale. Chiar dacă sunt groase, ele sunt lumină, ceea ce face aproape imposibilă obținerea unui joc de frunte de la nivelul Lilly Collins.

9. Rădăcinile sunt întotdeauna o problemă. Blondele trebuie să se ocupe de menținerea constantă a culorilor. Cheltuielile petrecute chiar și câteva ore la soare vă ușurează părul, ceea ce este minunat până când veți avea de-a face cu rădăcini întunecate câteva săptămâni mai târziu. Un alt motiv pentru a dori ca vara să dureze pentru totdeauna.

10. Oamenii cred că ești prost. Cel mai rau lucru de a fi o blonda este sa te confrunti cu o viata de glume blonda proasta. Obțineți materiale noi, haters.

prin GIPHY

Fi atent la: