/ / 11 Lupte numai roșcate pot înțelege cu adevărat

11 Lupteaza doar roscatele pot intelege cu adevarat

piatra emma, amy adams

Fiind născut cu păr roșu este destul de blestem binecuvântare. În timp ce te afli în mod automat într-o mulțime (câștigi!), Esti, de asemenea, predispus la unele stereotipuri destul de hilar. Lupta este reală. Iată 11 aspecte pe care toate roșcate le pot avea:

1. Sunteți subiect de porecle nesfârșite. De fapt, toată lumea te numește Red, Ginger sau Daywalker.

prin GIPHY

2. De câte ori sunteți întrebat dacă covorul se potrivește cu draperiile este imposibil de realizat. În ce lume este potrivit să mergem până lacineva și să spună: "Hei, ce culoare sunt pubele tale?" Putem să vă luăm împreună, băieți? Nimeni nu se apropie de bruneturi și de blonde, toate asemănătoare cu perversele. Putin respect s'il vous plait.

3. A deveni un homar la plajă este inevitabilă. SPF 70, FTW.

4. Pungile tale se înmulțesc ca nebun în fiecare an. Peste cîteva minute la soare pot scoate dalmatinul în aproape oricine cu fire goale.

5. Oamenii doar presupun că ai un temperament. Dacă sunteți PMSing, stresat, sau având o moment, asigurați-vă că alții vă vor lega de aceste încuietori.

6. Și că Ariel este printesa ta preferată Disney. Sigur, e misto și totul. Dar ne place ca Jasmine și Belle la fel de mult!

.

prin GIPHY

7. Oamenii cred că ești ciudat în coli. Dicționarul urban și porno sunt de vină pentru a face societatea să creadă că toate roșcările sunt nimfe fierbinți.

8. Purtarea portocalie este o provocare. Există întotdeauna riscul ca părul tău să se amestece cu tinuta ta.

9. Parul tau a devenit numarul tau definitoriu. În loc să te referi la nume sau la realizări, esti deseori subliniat ca "roșcată care ..."

prin GIPHY

10. Găsirea creionului potrivit pentru sprancene poate fi dificil de identificat. Există aproximativ 50 de nuanțe de maro și blondă, dar nuanțele roșii sunt la fel de ușor să vină ca o roșcată care este bronzată. Cool Sephora, foarte rece.

11. Șamponul uscat are un mod de a vă face părul să pară ușor roz. Această nuanță de reziduu alb care vine cu cea mai maresampoanele uscate lasă locurile dvs. să arate mai mult pastel decât rubinul. Dar uita-te pe luminos: Culoarea ta naturala este cea pe care atat de multe femei au incercat sa o replice cu vopsea de par, iar aceasta este o lupta pe care nu trebuie sa-ti faci griji!

Toate gifurile sunt gata pentru giphy.com

Fi atent la: