/ / 9 Lupteaza numai fetele cu parul curular

9 Luptește numai fetele cu părul curul înțeleg

pudel

Toată lumea vă spune întotdeauna cât de geloși suntbuclele naturale. Și da, știi că sunt tot felul de uimitoare. Dar dacă nu v-ați fi născut cu spirală, s-ar putea să nu știți cât de mult este nevoie să vă păstrați parul sub control. Serios, este o mulțime de lucruri. Aici, nouă luptă doar fetele cu păr curat vor înțelege:

1. Tunsorile greșite te fac să arăți ca un pudel. Tăierea buclelor este o lovitură de artă și una greșită a foarfeca înseamnă că veți avea de-a face cu părul pufos de luni de zile.

prin GIPHY

2. Periajul nu este o opțiune. Noduri sfinte. Doar încerca lucrați o pensulă prin părul creț și uscat. Da, am crezut așa.

3. Oamenii presupun uneori că ești "murdar". Doar pentru că textura părului tău este puțin, er, sălbatic, nu înseamnă că nu ești perfectprofesionale și puse împreună. Dar mai bine crezi că îți suflezi firele dacă ai un interviu sau o întâlnire. Ceea ce ne face să ...

4. Veți face orice pentru a proteja o explozie. În nici un caz nu veți ieși afară când va ploua.

5. Spalarea parului este un PROCES. Ai șamponul tău care mărește curl,adâncime de mascare (pentru că buclele sunt uscate, oameni) și un cocktail de produse de styling (care trebuie aplicate în ordinea corectă) pentru a vă asigura că nu vă faceți griji după duș.

prin GIPHY

6. De aceea o faci doar o dată pe săptămână. Cum ai trăi fără șampon uscat ?!

7. A dormi pe părul umed este una dintre cele mai mari greșeli pe care le poți face. Când se întâmplă această situație nefericită, te trezești cu coturi în toate locurile greșite - de aceea folosirea unei duze de difuzie pe uscătorul de suflare este o necesitate.

8. Umiditatea este nemesisul tău. Vara este cea mai proastă perioadă a anului pentru părul curat, deoarece vremea fierbinte și aburită provoacă frizz major. Pe latura strălucitoare, ți-ai perfecționat nodul de top.

9. Persoanele cu par drept vă spun constant că sunt gelos de buclele dvs. Și OK, enervant ca încuietori poate fi uneori, există ceva de spus pentru o zi perfectă de păr curly. ~ Introduceți emoji de păr aici

Gifs prin amabilitatea giphy.com

Fi atent la: