/ / 11 Lupteaza doar fetele care-si vopsesc parul

11 Luptește doar fetele care-și vopsesc părul

vopsea de par

Este de la sine înțeles că femeile care își vopsescpărul este îndrăzneț. Indiferent dacă înălbați blondele pentru a vă distra mai mult sau pentru a vă vopsii cu arama pentru a canaliza o personalitate roșcată de foc, nu vă este frică să faceți o declarație. Cu toate acestea, cu mare curaj vine o mare responsabilitate (păr). Aici, 11 se luptă cu faptul că fiecare femeie care își vopsește părul se ocupă de:

1. Ești puțin prea obsedat de rădăcinile tale. Dacă observați cel mai mic indiciu de păr gri sau culoare naturală prin care treceți, vă grăbiți să faceți o programare pentru a acoperi acei băieți răi în sus.

2. Stilistul dvs. este, în principiu, BFF dvs. Ei știu povestea ta de viață, totul despre familia ta, prietenul tău, locul tău de muncă - și dacă nu te văd ca un ceas, ei te fac să te asiguri că totul e în regulă.

3. Încercarea de a vă menține numirea vopselei și numirea cu tunsoare în același program este dificilă. Îți iubești stilistul, dar preferă să faci ambele servicii într-o singură întâlnire și cu o singură lovitură de cărți de credit.

4. Știi că e timpul să-ți faci părul când nu ți-ai pierdut volumul. Dye deschide folicul de păr oferindu-vă o coală mai voluminosă - și plimbându-vă cu rădăcini și părul plat nu este o opțiune.

prin GIPHY

5. Tunsori induse chimic sunt prea frecvente. (Vă uităm la tine, blondies.) Parul prea prelucrat devine ușor uscat și fragil, ducând la spargere majoră. (Amintiți-vă să hidrateze, hidrateze, hidrateze!)

6. Numirea dvs. de colorant este luată în considerare în bugetul dvs. lunar. Chirie? Verifica. Electricitate? Verifica. Numirea culorilor? Evitați verificați.

7. Încercați să nu vă gândiți la toate lucrurile pe care ați putea să le cheltuiți în loc să vă dați părul vopsit. Sigur, puteai cumpăra practic o insulă privată pentru costul anual de a-ți face părul colorat, dar acele lucruri care se află perfect sunt SO.

prin GIPHY

8. Cu toții am avut o situație de colorare în cutie într-o anumită situație. Hei, se întâmplă!

9. Plictiseala = o noua nuanta de par. De fiecare dată când plictiseala se lovește și simți că ai nevoie de o schimbare, părul tău este răspunsul evident - deci ridică-ți telefonul și fa o întâlnire la salon.

prin GIPHY

10. Trebuie să cumpărați o cantitate covârșitoare de produse pentru a vă menține culoarea. Șamponul pentru protecția culorii, balsamul, spray-ul de păr și serul sunt absolut necesare pentru a evita dezbrăcarea vopsitelor proaspăt vopsite.

11. Vă schimbați culoarea parului cu anotimpurile. Să fim cinstiți: dacă culoarea părului nu este mai întunecată în toamnă și mai deschisă în primăvară, atunci chiar îți vopsește părul?

Gifs prin amabilitatea giphy.com

Fi atent la: