/ / 5 Idei noi de mic dejun sanatos

5 Idei noi de mic dejun sanatos

Mic dejun Burritos

Pofta de mâncare mexicană, dar nu de grăsimi și de caloriicare să însoțească felul tău preferat? Aceste burritos pentru micul dejun sunt alternativa perfectă. Utilizați albușuri de ouă în loc de ouă obișnuite pentru a reduce cantitatea de grăsimi și colesterol și aromă, după cum doriți, cu salsa.

Obțineți rețeta burritos pentru micul dejun!

Strawberry Parfaits

Dacă aveți un dinte dulce când vă sculați din pat, îndreptați-vă direct spre parfumul cu căpșuni cu conținut scăzut de grăsimi. Micul dejun care are gust de desert?

Obțineți rețeta parfait de căpșuni!

Ouă sparte cu somon afumat, sparanghel și brânză de capră

Mic dejun gourmet în doar 13 minute? Înscrieți-ne! Acest somon afumat, sparanghel și brânză de capră sunt pline de grăsimi sănătoase și ambalate cu proteine.

Obțineți reteta de ouă amestecate!

Orient Express Ovăz

Scurt la timp, dar aveți nevoie de un mic dejun care împachetează o pumn? Veți avea nevoie de doar patru minute pentru a biciui această fulgi de ovăz aromatizant. Cu aproape 20 de grame de proteine, vă va menține bine după prânz.

Obțineți orientul expres rețetă fulgi de ovăz!

Multifuncioare de afine

La fel ca și vacile pe care mama a făcut - dar mai bine pentru inima ta! Aceste vafe multigrain sunt bogate în fibre și au un conținut scăzut de grăsimi. Perfect pentru o duminică drăguță brunch.

Obțineți rețeta de vafe de afine multigrain!

Fi atent la: