/ / 10 Rețete delicioase Kale

10 Rețete delicioase Kale

Un Veggie Versatil
Dacă n-ai sărit pe trenul de cal, ia în considerareacest apel de îmbarcare. În timp ce se găsește la doar 33 de calorii pe ceașcă tăiată, acest verde cu frunze este o unitate energetică totală: este blocată cu vitamina A, vitamina C care mărește imunitatea, vitamina C și vitamina K. În plus, sursă bună de fibre, fier, potasiu și magneziu.

Indiferent că sunteți în căutarea unui fel de mâncare gustoasă, un curs principal sau chiar o pâine, aceste 10 retete de kale ați acoperit.

Mezeluri, White Bean și Kale Rotini
Acest pachet de paste aromatizat, de grâu întreg, conține 13 g de proteine ​​pe porție, astfel încât să fie garantat să vă umple, nu să ieșiți.

Ia reteta completa aici!

Negru Kale Bruschetta
Kale saute cu usturoi și fulgi de ardei roșii oferă această actualizare antipasto tradițională italiană o lovitură picantă.

Ia reteta completa aici!

Fasolele Kale și Cannellini
Această rețetă garlicky kale este o dovadă pozitivă că uneori este mai bine să păstrați lucrurile simple. În plus, aceasta este cea mai bună mâncare pentru aproape orice fel de mâncare.

Ia reteta completa aici!

Salata de Kale peste noapte
Ingrediente cum ar fi miere, semințe de rodie șinuci de pini fac pentru o salata sanatoasa gustarile tale vor iubi. Pentru a impulsiona verdele cu aromă, marinați-le în pansament peste noapte - sau timp de 30 de minute dacă nu puteți aștepta atât de mult timp să vă grăbiți.

Ia reteta completa aici!

Polenta, Kale și ouăle
Textura cremoasă a perechilor de polenta delicios cu ciuperci de saute. Și nu te lăsa să-ți arunce ouăle - poți să mănânci acest fel de mâncare oricând (ca și cum ai avea nevoie de o scuză să mănânci mâncăruri pentru micul dejun).

Ia reteta completa aici!

Chipsuri condimentate Kale
Poftiți ceva crocant? Aceste chipsuri de kale vor lovi cu desăvârșire fața locului - mai ales că puteți alege orice aromă de care aveți nevoie. Urmați rețeta de bază, apoi alegeți între patru condimente: lămâie, fum, susan sau piper negru brânză.

Ia reteta completa aici!

Sănătate ridicată C Smoothie
Îndepărtați-vă drumul spre un sistem imunitar mai puternic! Kale, sucul de portocale și kiwifruit-urile fac ca o alcool super-nutritivă să aibă numai 92 de calorii - și este gata în 5 minute.

Ia reteta completa aici!

Meatballs cu Veggies Sauteed
Luați în considerare acest lucru o alternativă mai ușoară, dar totuși delicioasă, la spaghete și chifteluțe. Schimbați mormanul gigantic de paste pentru un pat de șuncă, roșii de cireșe și morcovi îmbibați în vin alb.

Ia reteta completa aici!

Ciorba de ciocolata cu suc de lămâie și sfeclă
Trioul gustos pe care probabil nu l-ati incercat: scoici, ciocolata salata si squash. Bonus: aceasta masa de umplutura, dar usoara, impacheta un impresionant 20g de proteine ​​pe portie.

Ia reteta completa aici!

Dulce și picante Quinoa Hash
Trei powerfoods-cartof dulce, kale, și quinoa-face pentru un vas incredibil, aroma. Cea mai bună parte? Poți să-l biciui în 15 minute.

Ia reteta completa aici!

Fi atent la: