/ / 7 Fun New Hot Dog Topping Idei

7 Idei noi de distracție cu Hot Dog

Vara nu ar fi vara fără câini calzi(de fapt, câinii de pui sau vegetarieni numără, apropo). Franks poate fi o tradiție pe vreme caldă, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie la fel de vechi și de aceeași vârstă. Combinați lucrurile la următoarea bucătărie cu aceste combinații creative de topping, inspirat de câini serviți la unele dintre cele mai bune frankfurter articulațiilor din întreaga țară.

Guy Gourmet

Dă-i tipului tău un indiciu că e timpul să-l amestecăm pe grătar Guy Gourmet astăzi! Apasa aici pentru a afla mai multe.

Câine de Sud
Hot Diggity este un local hot dog Philadelphiadar bucătarii săi se inspiră din toată țara. Cazul la punct: La o clasă recentă de câini calzi (da, găzduiește clase), instructorii au înfruntat un hot dog cu brânză de pimento, muștar și ceapă. Aflați cum să faceți brânză de pimento cu conținut scăzut de grăsime pentru a încerca acest lucru la domiciliu.

Câine italian

Când te gândești la orașul de țâțe, probabil, hot dogsnu sunt primul lucru care îți vine în minte, dar câinii fierbinți ai lui Pink din Los Angeles au fost o legendă de la Hollywood de peste 70 de ani. O mulțime de celebrități s-au mâncat acolo și mulți dintre câinii lor fierbinți sunt chiar numiți după stele - inclusiv pe fostul Sanatatea femeilor acoperiți stelele Giada DeLaurentiis! Omonimul lui Giada este îngroșat cu tocate roșii, brânză de mozzarella mărunțită și ardei grași, ceapă și ciuperci.

Câinele lui Veggie Lover

Câinii de vânătoare sunt buni și toți, dar nu existăde fapt, orice legume din ele (având în vedere faptul că acestea sunt în mod obișnuit făcute din soia, care sunt leguminoase). Crif Dogs din New York remediază această problemă cu Veggie Special, un câine tofu acoperit ceapa tocata, rosii, castravete si jalapeños. Chiar dacă preferați câinii dvs. fierbinți cu carne în ele, este încă o combinație gustoasă (și nutritivă) de topping.

Câine tropical

Frank's Night Out, aflată în Plainfield, Illinois, are peste 20 de tipuri de câini calzi pe meniu (fără a număra specialul zilnic!) Unul dintre fanii noștri: Jamaicanul Me Hungry, care vine cu sos de jerk, mango habanero salsa și ceapă la grătar. Simțiți-vă liber să adăugați mango proaspăt proaspăt dacă doriți să creșteți consumul de vitamina A.

Dogul american

Există o mulțime de locuri pentru a cumpăra câini calzi în NewParcul Central din York City, dar majoritatea nu vor fi gourmet - dacă nu mergeți la tariful public, adică. Standul de concesiune, care servește spectatorii la Shakespeare în spectacolele Parcului, este cunoscut pentru câinele său de picnic. Faceți un riff pe farfurie acasă cu zdrobite chipsuri de cartofi de grătar (coapte dacă vă plac), scallions tăiate și muștar.

Spice Dog

Dacă nu locuiți în Dallas, Texas, este posibil să nu puteți încerca acasă cainii de câini vegetarieni de la Lucky Duck Dogs, dar puteți fi inspirați de ceea ce aruncă asupra lor: spanac, queso fresco și sos Sriracha. Yum!

Corny Dog

Pasul unu: Faceți o bucurie picantă de porumb prin amestecarea împreună porumb dulce, gust de muraturi și ardei jalapeno. Pasul doi: Puneți-l pe un câine fierbinte și adăugați-l țelină de sare, un la hot dogul Ohioana de la Dirty Frank's Hot Dog Palace din Columbus, Ohio Pasul trei: Bucurați-vă!

Câine grecesc

Contează după dieta mediteraneană dacă vă încărcați câinele fierbinte castravete, roșii, ceapă, feta, măsline, oregano și sos tzatziki și totul se desprinde cu un pepperoncini? Asta e ceea ce Hot Dogs on Main în Dunedin, Florida, face cu câinele său hound grecesc - și este complet delicios.

Fi atent la: