/ / 5 înghețate de înaltă proteină care sunt ca o petrecere în gura ta

5 înghețate de înaltă proteină care sunt ca o petrecere în gura ta

înghețată bogată în proteine

Forte Gelato

Proteină: 15 grame pe servire
Știm, prima înghețată din lista noastră nu estede fapt înghețată. Dar gelato este mult mai bună decât înghețată, nu? În plus, Forte Gelato este fabricat din ingrediente organice, echitabile (cum ar fi gălbenușurile de ou fără creion pentru cremă) și proteine ​​din lapte pentru un impuls suplimentar de satietate.
Cumpara-l in arome ca: ciocolată, vanilie, ghimbir și espresso

înghețată bogată în proteine

IceNLean

Proteină: 10 până la 20 de grame pe porție
Dacă alegeți IceNLean în clădirea muscularăversiunea, consumați 20 de grame de proteine, grație proteinei din zer alimentată cu iarbă. Este cam la fel de mult ca și cum ai ajunge într-o jumătate de cești de piept de pui. Singurul dezavantaj? Trebuie să fii iubitor de ciocolată, pentru că este singura aromă pe care o are IceNLean.
Cumpara-l in arome ca: ciocolată sau ciocolată ușoară

înghețată bogată în proteine

Prospera

Proteină: 9 grame pe porție
Oamenii din spatele lui Thrive spun că se poate bucura de eaun supliment nutrițional sau chiar pentru a spori performanța antrenamentului. Asta pentru că această halbă nu are doar proteine ​​suplimentare, ci și alte 24 de vitamine și minerale diferite și patru culturi probiotice.
Cumpara-l in arome ca: caramelă sărată, pecan, ciocolată, vanilie și căpșuni

înghețată bogată în proteine

LUMINAT

Proteină: 7 grame pe porție
ENLIGHTENED se numește "gheața bună pentru tine"cremă "și ar trebui să fim de acord. În timp ce nici o înghețată nu este mai bună pentru tine decât, să zicem, legume crude, ENLIGHTENED are cu siguranță un picior nutrițional pe Ben și Jerry's din lume - în plus față de stimularea proteinelor, tu veți obține de asemenea 20% din fibra zilnică într-o singură porție și numai 5 grame de zahăr.
Cumpara-l in arome ca: ciocolată caldă înghețată, cip de ciocolată din unt de arahide, caramel de sare de mare și cip de ciocolată din menta

înghețată bogată în proteine

Halo Top

Proteină: 6 grame pe porție
Adevăr: Halo Top are doar puțină proteină decât înghețata tipică (Haagen-Dazs are aproximativ 5 grame pe porție), dar încă mai credem că merită un loc pe această listă. De ce? În plus față de gramul suplimentar de proteine, o halbă întregă de Halo Top adaugă până la doar 240 de calorii și 16 grame de zahăr. Comparați că la cele mai mult de 1.000 de calorii și 76 de grame de zahăr veți obține într-o halbă Haagen-Dazs. Am numi asta o schimbare destul de bună.
Cumpara-l in arome ca: ciocolata mocha chip, tort de ziua, tort de lamaie și ciocolata obișnuită, vanilie și căpșuni

Fi atent la: