/ / Obtinerea unei tunsori? Întrebați-vă aceste 7 întrebări în primul rând

Noțiuni de bază? Întrebați-vă aceste 7 întrebări în primul rând

tunsoare întrebări de styling pentru a întreba

Nu este un secret că schimbarea părului poate fiAF infricosator. Pe de o parte, ați putea sfârși să arătați ca cel mai bun sine vreodată; pe de altă parte, lucrurile ar putea merge prost greșit și poate că va trebui să petreceți săptămâni în timp ce vă ascundeți în timp ce așteptați ca lucrurile să crească.

Dar schimbările de păr nu ar trebui să fie așaanxietate-provocatoare. De aceea este inteligent să înțelegeți exact ce vreți (și de ce doriți) înainte de a rezerva o întâlnire. L-am rugat pe cei mai buni saliști să ia cele mai mari întrebări pe care ar trebui să le întrebi înainte de a-ți pune piciorul într-un salon. Iată sugestiile lor:

PENTRU CUTURI:

1. Cât de des purtăm o coadă de cal?

Aceasta este o întrebare crucială pentru persoanele care suntavând în vedere că este mai scurtă, spune Steven DeCarlo, stilist senior la salonul Mizu New York. Evident, dacă mergi prea scurt, poți să te înșeli în departamentul updo. Discutați cu stilistul dvs. dacă nu sunteți sigur cât de scurt puteți merge în siguranță.

Nu e gata să-i taie totul? Nu te teme niciodată - aici sunt patru moduri în care poți să-ți strici bunica de zi cu zi:

2. Cât timp sunt dispus să-mi petrec părul?

Bangs sunt un biggie pentru acest lucru. "Când vine vorba de breton, pot și tind să fie mai multă întreținere", spune DeCarlo. "Asta e ceva ce spun mereu înainte de a tăia bretonul pe o femeie". Sunteți dispus să veniți pentru busturile obișnuite? Și ești dispus să îți spui broaștele în fiecare dimineață? Dacă nu, probabil că nu este pentru tine.

3. Sunt gata să scot lucrurile?

Jet Rhys, un stilist de celebritate din San Diego, spuneÎntotdeauna îi întreabă pe oameni cât timp se gândesc la o schimbare atunci când spun că vor o transformare. "Dacă răspunsul este pentru ultima lună sau mai mult, știu că este gata pentru o nouă viziune", spune Rhys. Dacă tocmai ați decis acest lucru pe un capriciu, poate da o altă săptămână sau două.

4. Are aspectul pe care îl vreau?

Probabil ați auzit înainte de astafotografiile cu dvs. și stilistii spun că este o idee foarte bună - atât pentru ei, cât și pentru a vă asigura că aspectul pe care îl doriți este un lucru legitim. Stylistul dvs. ar trebui să se uite la fotografiile pe care le-ați adus și să fiți cinstit dacă aspectul va funcționa pentru dvs., spune Rhys. Dacă nu, el sau ea va sugera de obicei trucuri pentru a face bine. (Începeți-vă să vă simțiți minunat cu toate cele 18 DVD-uri ale Sănătății Femeilor!)

PENTRU COLOR

5. Cand eram cel mai fericit cu culoarea parului meu?

Pare o întrebare ciudată, dar FrankFriscioni, designer de culoare la Salonul Oon Arvelo din Manhattan, spune că contează. Dacă vrei să recuperezi o culoare pe care ai avut-o când erai copil la plajă, asta spune o poveste diferită de cea pe care ți-a plăcut-o la o călătorie de lucru anul trecut. Înseamnă că ați putea fi cu adevărat în căutarea unei culori mai tinere și fără îngrijire - stilistul dvs. vă poate ajuta să vă îndrumați spre o nuanță care funcționează pentru dvs. acum.

6. Care este tonul pielii mele pentru majoritatea anului?

Tonul pielii se poate schimba, în funcție de timpde ani și dacă tocmai ați plecat în vacanță, spune Friscioni, și asta poate face o diferență în cât timp doriți să păstrați o culoare. De exemplu, dacă aveți tendința de a fi palidă pentru majoritatea anului, o privire blondă albită vă poate spăla.

7. Unde voi fi în șase săptămâni? Și șase săptămâni după aceea?

Modificările culorii părului nu sunt o glumă, iar Friscionisubliniază faptul că ei au nevoie de întreținere pentru a vă acoperi rădăcinile și pentru a atinge culoarea de estompare. Dacă intenționați să faceți o schimbare mare și doriți să păstrați aspectul nou, asigurați-vă că nu veți ieși din oraș în mai puțin de o lună.

Evident, schimbările de păr sunt o afacere mare, șiFriscioni spune că este o idee bună să îți absorbi noul aspect. Verificați-l în lumina naturală non-salon și vedeți cum vă simțiți în câteva zile. Dacă încă ești încântat, minunat. Dacă nu, sunați-l pe stilistul dvs. - el sau ea ar trebui să fie dispuși să lucreze cu dvs. pentru a avea dreptate.

Fi atent la: