/ / Cum să: Coafuri destul de vară

Cum să: Coafuri destul de vară

Plajă de modă
"Turbanele drăguțe sunt o modalitate elegantă de a vă păstra părul de pe față". -Jeffrey Paul, coafură de celebritate.

Pas cu pas
Spritz un spray texturizant pe păr curat, uscat pentru textura și țineți (încercați Alternativ parul de vară Rx Ocean Waves Texturizing Spray, $ 20, beauty.com).

Trageți părul pe o parte a gâtului și împletiți-lpeste umăr până când ajungeți la un centimetru de la capete, apoi asigurați-vă cu o bandă elastică. (Pentru părul cu lungimea umărului sau mai scurt, strângeți părul într-o coadă laterală).

Trageți o învelitoare în stil turban peste cap și în jurul gâtului; împingeți-l astfel încât să se afle de-a lungul liniei de păr (prezentat: L.Erickson Statele Unite ale Americii Slide Interlock Turban, $ 38, franceluxe.com). Scoateți ușor fiecare latură a panglicii pentru al desface; cu cât este mai rău, cu atât va fi mai rece. În această vară se vorbește despre stilurile de păr naturale.Deep Sweep
"O barretă sofisticată adaugă o atingere de glam la părul tăiat". -Jeffrey Paul

Pas cu pas
Spălați un pulverizator texturizat pe părul curat și uscat, pentru a vă oferi un aspect dezordonat și o textura mată (încercați Oribe Îngrijire a părului Spray uscat pentru texturi, $ 39, oribe.com).

Lasă puțin părul de o parte a capului. Acest lucru va da parului dvs. mai bine aderență și de a ajuta la barrette ședere pus.

Creați o parte laterală (folosiți cel mai înalt punct al unei sprâncene ca ghid) și mătureți părul de pe frunte spre partea pe care o încercați.

Adunați părul și fixați-l într-o barretă la nivelul ochilor (prezentat: Evita Peroni Clip "Vernie", $ 19, hairboutique.com). Finisați cu spray de păr (încercați V05 Perfect Hold Styling Hairspray, $ 2, la farmacii).Vânturile cu incandescență
Undele curgătoare sunt fără efort sexy, iar răsucirile fac ca aspectul să fie mai jucaus. " -Miok, coafura din New York

Pas cu pas
Lucrați o minge de golf
</ Article>
Fi atent la:
2016-2017 sabrin97.org - Drepturile de autor asupra textului, fotografiilor și materialelor video publicate pe acest site aparțin proprietarilor de drept.