/ /? Cele mai bune spalari de fata acnee, in conformitate cu dermatologi

Cele mai bune spalari de fata acnee, in conformitate cu dermatologi

Neutrogena ulei de acnee de spalat de culoare roz Grapefruit Facial Cleanser

Neutrogena ulei de acnee de spalat de culoare roz Grapefruit Facial Cleanser

Rozătoarele de grapefruit roz sunt obsedatclasic pentru un motiv. Ea are marfa: este pe bază de acid salicilic pentru a trata totul, de la puncte negre până la breakouts, plus vitamina C pentru a echilibra petrolul, în special în zona T. Mai mult, mirosul citrus ușor oferă o (uneori mult- necesar) stimulează dimineața.

Cumpar-o: $ 9, walgreens.com

Curățător de acnee pentru bijuterii din lemn

Curățător de acnee pentru bijuterii din lemn

Acidul salicilic, combinat cu carbune, își bate joculîn porii pentru a curăța toate acele bucăți de ulei și celulă pielii. Vă veți bucura de modul în care are o aromă plăcută și răcoritoare, care vă va lăsa să vă simțiți scârțâit. Dacă vă simțiți puțin uscat după, urmați-vă cu un hidratant frumos non-comedogenic.

Cumpar-o: $ 6, Amazon.com

Aflați tot ce ați putea vreodată să știți despre acnee adultă:

Neutrogena Rapid Clear Cleanser acnee încăpățânat

Neutrogena Rapid Clear Cleanser acnee încăpățânat

O formulă de peroxid de benzoil 10%, aceasta mergeeste foarte greu sa ataci bacteriile care provoaca cosuri si sa scapi de petele care tocmai nu au renuntat la fata ta.Pentru ca BP poate fi uscat, poate fi util sa iei o abordare usurinta cu aceasta.Incepi sa o folosesti o data pe zi si acumulați ca tolerate.

Cumpar-o: $ 8, Amazon.com

(Completați regimul de îngrijire a pielii cu această mască de purificare a pilor profund purificatoare din Femeile de Sănătate Boutique.)

Panoxil Benzoil Peroxide Acne Spray Cream

Panoxil Benzoil Peroxide Acne Spray Cream

Un alt remediu pentru curățarea BP, acesta inel cu o putere moderată de 4%. Se înfășoară într-o formulare cremoasă, care asigură o umiditate suplimentară, astfel încât să rămâi cu pielea moale

</ Article>
Fi atent la:
2016-2017 sabrin97.org - Drepturile de autor asupra textului, fotografiilor și materialelor video publicate pe acest site aparțin proprietarilor de drept.